finca Alegria de la Vida

Bienvenidos!

De zoete geur van jasmijn ruiken, de rinkelende bellen horen van de geitenkudde, vogels spotten vanaf het terras, de gastvrijheid ervaren aan de grote houten tafel, de goudgele zon voelen op je huid, in de verte een wit bergdorpje zien, de zelfgemaakte producten proeven tijdens het ontbijt, de kleurrijke bloemenpracht bewonderen, de rust en ruimte beleven, luieren in een hangmat tussen de fruitbomen, een boek lezen in de loungehoek, een harde plons in het zwembad maken…

Finca Alegria de la Vida is een boerderij uit 1934 met zes gastenverblijven. Sfeervol logeren kan in de gastenkamers Rojo, Naranja of Azul. En ook in de glampingtenten  Amarillo, Verde of Blanco. 

Onze finca ligt in het zuiden van Spanje, in de binnenlanden van Andalusië. Midden in de Guadalhorce vallei en aan de voet van de Sierra de las Nieves. Op loopafstand ligt het dorpje Zalea. De witte dorpen Pizarra, Alora, Casarabonela en Carratraca liggen om de hoek en zijn makkelijk te bereiken met de auto. Het is een half uurtje rijden naar het centrum en het vliegveld in Malaga. En niet te vergeten de prachtige wandeling over de Caminito del Rey!

Door de warme zomers, de milde winters, en de aangename temperaturen in de lente en de herfst zijn wij het hele jaar geopend. 

Alegria de la Vida betekent levensvreugde. Wij brengen dat graag over aan onze gasten door ze een gezellig en gastvrij verblijf te bieden. Het is een plek waar gasten zich thuis voelen en volop kunnen genieten.

Kom de levensvreugde beleven in bed and breakfast finca Alegria de la Vida! Snuffel eens rond op onze website en wie weet tot gauw!

Bert en Margreet