Glampingtenten

Eerst een kop thee en dan wakker worden onder de buitendouche is een cadeautje

Op het land, tussen de fruitbomen en olijvenbomen, staan de glampingtenten. Helemaal vrij maar toch vlakbij de finca. Ook de glampingtenten hebben de naam van een kleur. De grote belltent Amarillo is zonnig en knus met gele decoraties. De stoere safaritent Verde is fris en ruimtelijk ingericht met groene accenten. Belltent Blanco heeft een pure en rustige uitstraling met witte details.

De glampingtenten hebben een zithoek en een kast waar kleding in gelegd kan worden. Elektriciteit is aanwezig. Er staat een waterkoker met kopjes klaar om een kop koffie of thee te zetten. Ook hebben we aan de koffie, thee, suiker en melk gedacht.

Op de terrassen van de glampingtenten staan lekkere stoelen en een tafel met krukjes of banken. In alle vrijheid kun je hier genieten van het mooie uitzicht en de natuur. Lekker in de zon maar er is ook voldoende schaduw.

De ruime badkamer met douche, toilet en wastafel wordt gedeeld als er ook gasten in een andere glampingtent verblijven. Verzorgingsproducten en een haardroger zijn aanwezig. Naast deze badkamer is er ook nog een extra buitendouche met wastafel voorzien van warm en koud water. Vlakbij de glampingtenten staat een extra toilet.

De prijzen van de Glampingtenten zijn voor twee personen. Voor elke extra volwassene of jongere, vanaf 16 jaar, vragen wij € 30,- per nacht. Voor kinderen van 8 tot 16 jaar is dat € 25,- per nacht. De prijs is natuurlijk inclusief ontbijt.

Amarillo

De grote belltent Amarillo heeft standaard een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Een geweldige glampingtent om met z’n tweeën in te logeren maar ook ruim genoeg voor drie of vier personen. Gooi de tent ’s morgens open en geniet van de rust en het uitzicht vanuit het bed.

Voor 2-4 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 75,-

Verde

Safaritent Verde heeft standaard een tweepersoonsbed en drie een persoonsbedden in twee aparte slaapcabines. Een fijne familietent maar natuurlijk ook geschikt voor stellen en vriend(inn)en-groepjes. Op dit unieke plekje is het heerlijk dromen op het terras.

Voor 2-5 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 77,50

Blanco

Belltent Blanco heeft standaard een tweepersoonsbed maar deze kunnen ook opgemaakt worden als twee eenpersoonsbedden. In belltent Blanco is het romantisch logeren met z’n tweetjes maar ook in je eentje is het knus. En vergeet vooral niet lekker te luieren in de hangmat!

Voor 2 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 75,-

Contact opnemen

Meer info

Leuk als je contact opneemt. Dat kan per telefoon, app en natuurlijk ook via de mail. We horen graag van je en zijn er vragen, stel ze gerust.

Mobiel: 0034673221773
of 0034673437488

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!