Logeren en ontbijten

Gastvrij genieten met een glimlach naar de zon!


Finca Alegria de la Vida heeft zes gastenverblijven. Drie gastenkamers en drie glampingtenten. Door de rust en ruimte maar ook door de gezelligheid en verwennerij is onze finca een plek waar het fijn is om te zijn. Iedereen kan gebruik maken van de tuin en het land met verschillende terrassen en loungehoeken. Zon of schaduw, mensen om je heen of rust, er is altijd wel een geschikt plekje te vinden. Er is een zwembad voor een verfrissende duik of dobberen op een luchtbed met een drankje. Wie zin heeft in een spelletje kan gebruik maken van onze jeu de boules baan. Voor een ontspannen massage komt onze ‘huis masseuse’ op verzoek naar onze finca. 

Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijt aan de eettafel onder de valse peperboom. Daar kunt u genieten van vers brood, yoghurt met noten en zaden, sinaasappelsap of een smoothie en jam van ons eigen fruit. Elke dag is er een ander extraatje bij het ontbijt. 
Als u een dagje wilt ontspannen bij het zwembad, kunt u ook een eenvoudige lunch bij ons bestellen. 
’s Avonds kunt u met ons mee-eten. Bert kookt drie keer per week met pure seizoensproducten. De lange, zwoele avonden aan de grote tafel zijn altijd aangename momenten van samen zijn. In de buitenkeuken staat een koelkast met verschillende drankjes en een Nespresso voor een kopje koffie. Voor de lekkere trek zijn er nootjes, chips en ijsjes. Deze kunt u nuttigen en aan het eind van uw verblijf bij ons afrekenen. 
Als het in de winter ’s morgens en ’s avonds frisser is hebben we voor de gasten een verwarmde eetkamer met een gezellig zitje. Daar wordt het ontbijt geserveerd en de warme maaltijden. De ruimte mag ook gebruikt worden om een boek te lezen, televisie te kijken of muziek te luisteren.

Wij hebben Wifi, hier kunt u gratis gebruik van maken. En voor een klein bedrag kunt u ook een wasje bij ons draaien. Onze goed gevulde boekenkast bevat boeken, tijdschriften en spelletjes. Op het huiskamerterras liggen allerhande boeken en folders met informatie over Andalusië.