Speciale weken

Mooie momenten verzamelen doen we graag met jou!

Een aantal keren per jaar organiseren we op de finca de MIJN-week voor vrouwen. Wil je iets vieren in onze bed and breakfast dan kan dat natuurlijk ook. Een bruiloft, een verjaardag, een vriendenweekend, met of zonder activiteiten, het is allemaal mogelijk. En wij denken graag met je mee!

Mijn-week

Een aantal keren per jaar organiseren we de MIJN-week voor vrouwen die mooie momenten willen verzamelen. Een cadeautje voor jezelf! Gun jezelf een week waarin alle aandacht voor jou is, waarin je jezelf mag zijn, niets moet en alles mag. Met allemaal leuke activiteiten en workshops waarin verwennen, inspiratie en ervaren centraal staat. En natuurlijk is er voldoende ruimte om te luieren in de hangmat, lezen in de loungehoek, genieten van de zon en gewoon niks doen.

Flyer

Iets te vieren?

Wat dacht je er van om op en rondom onze finca jullie bruiloft of jouw verjaardag in de zon te vieren? Ook ontvangen we hier regelmatig vrienden- en vriendinnengroepen. Met de wandelgroep op pad en logeren in de finca is ook een mogelijkheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat jouw wensen weten. Wij ondersteunen je graag en zorgen voor een geweldige ervaring.

Bijzondere dagen

Organisaties hebben ons inmiddels ook gevonden voor teambuildingsdagen, inspiratiedagen, trainingen en retreats. De rust, ruimte en sfeer met fijne energie op de finca is hier zeker geschikt voor. Als je een idee of plan hebt neem dan vrijblijvend contact met ons op als je een authentieke locatie zoekt midden in de natuur. Wij denken in mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Samen komen we er zeker uit. Wij organiseren in samenwerking met vakmensen ook workshops fotografie in de natuur.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!