Speciale weken in onze bed and breakfast

Retreat in Andalusië en andere arrangementen

Een aantal keren per jaar organiseren we op de finca de MIJN-week voor vrouwen, een heerlijk retreat in Andalusië. Wil je iets vieren in onze bed and breakfast dan kan dat natuurlijk ook. Een bruiloft, een verjaardag, een vriendenweekend, met of zonder activiteiten, het is allemaal mogelijk. En wij denken graag met je mee!

Retreat in Andalusië

Een aantal keren per jaar organiseren we de MIJN-week voor vrouwen die mooie momenten willen verzamelen. Een cadeautje voor jezelf! Gun jezelf een week waarin alle aandacht voor jou is, waarin je jezelf mag zijn, niets moet en alles mag. Met een leuk programma waar inspiratie, verwondering en beleven centraal staat. En natuurlijk is er voldoende ruimte om te luieren in de hangmat, lezen in de loungehoek, genieten van de zon en gewoon niks doen.

Info retreat in Andalusië

Feest organiseren in Andalusië

Iets te vieren?

Wat dacht je er van om op en rondom onze bed and breakfast jullie bruiloft of jouw verjaardag in de zon te vieren? Ook ontvangen we hier regelmatig vrienden- en vriendinnengroepen. Voor een aantal dagen kunnen we een leuk arrangement samenstellen inclusief eten, drinken en leuke activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat jouw wensen weten. Wij ondersteunen je graag en zorgen voor een geweldige ervaring.

Bijzondere dagen

Organisaties hebben ons inmiddels ook gevonden voor teambuildingsdagen, inspiratiedagen, trainingen en retreats. De rust, ruimte en sfeer met fijne energie op de finca is hier zeker geschikt voor. Als je een idee of plan hebt neem dan vrijblijvend contact met ons op als je een authentieke locatie zoekt midden in de natuur. Wij denken in mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Samen komen we er zeker uit. Wij organiseren in samenwerking met vakmensen ook workshops fotografie in de natuur.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!