Activiteiten

Dat is een goed idee, stoppen met wensen en starten met doen!

Trek de wandelschoenen of de gympen maar aan en ga Andalusië ontdekken. De vernieuwde Caminito del Rey tussen de meren van Ardales en El Chorro is echt een belevenis en best spectaculair. Die “moet” je gedaan hebben. Ook hebben wij diverse andere wandelroutes beschikbaar door natuurgebieden als de Sierra de las Nieves, El Torcal, Montes de Malaga, Sierra Blanca. De schoonheid van de natuur is hier overal te bewonderen. Wij geven je graag tips omdat we zelf ook graag wandelen. Wil je de prachtige wandeling maken over de Caminito del Rey? Wij regelen met alle plezier de kaartjes voor je.

Paardrijden

Er zijn al meerdere gasten op pad geweest met Annemieke. Paardrijden in de ochtend of met zonsondergang. Ga met haar mee de bergen in en laat je verrassen door de schoonheid van de omgeving. Ze maakt onderweg ook nog mooie foto’s van jou op het paard zodat er een mooie herinnering is.

Safaritocht

Samen met Adrie een avontuurlijke dagtour maken in een open Landrover Jeep. Off the road rijden door de binnenlanden van Andalusië met de mooie witte dorpen, meren en bergen. En als je geluk hebt gieren en steenbokken spotten. Onderweg lunchen en zwemmen kan ook nog. Adrie kent de omgeving als geen ander en weet leuke weetjes te vertellen. Een dag met veel lol kunnen we zeggen uit ervaring.

Fietsen

Er zijn routes in de verschillende natuurgebieden. Moutainbiken en wielrennen zijn populair op de rustige wegen in het binnenland met al zijn bergen, meren en ander natuurschoon. Malaga ontdekken op de fiets, onder begeleiding van een gids, is ook leuk om te doen. Wij vinden het leuk om een fiets te huren in Malaga en over de boulevard te rijden van dorp naar dorp. Natuurlijk stoppen we onderweg dan wel bij een strandtent om even wat te drinken.

Email info@fincaalegria.nl  |  Telefoon 0034 673 221 773  |  0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!