Samen ontbijten bij het zwembad van de B&B
Eten en drinken in de bed and breakfast

Gastvrijheid van Nederlanders in Spanje

Wij zeggen vaak "gastvrijheid gaat niet over grote dingen maar kleine dingen op het juiste moment". Gasten een Spaans likeurtje laten proeven na de maaltijd, een bakje olijven van ons als gasten lekker bij het zwembad zitten met een drankje, een praatje maken als gasten terugkomen van een dagtrip. Een persoonlijk welkom bij aankomst met een drankje, een kleine attentie.

Ontbijten in de zon is genieten van het buitenleven in Andalusië.
Elke morgen kunnen gasten genieten van een uitgebreid ontbijt aan de eettafel onder de valse peperboom. Dat is genieten van verschillende soorten brood en crackers. En ook van yoghurt met zaden, muesli en gedroogd fruit. Er is hartig beleg zoals kaas en vleeswaren. Ook zijn er verschillende soorten zelfgemaakte jammetjes van onze fruitbomen en ander zoet beleg.
Daarnaast fruit van het seizoen, tomaten van de markt en elke dag een frisse smoothie van verse vruchten. Elke dag serveren we een extraatje bij het ontbijt zoals eieren, wentelteefjes, pannenkoeken, bladerdeeg-hapjes, cake of een andere verrassing.
En natuurlijk is er koffie en thee. Voor de liefhebbers maken we graag opgeklopte melk voor op de koffie.

Als er speciale wensen zijn zoals glutenvrij brood, yoghurt zonder lactose of wat dan ook, dan houden wij daar graag rekening mee.

Lunchtijd en borrelen

Tijdens een ontspannen dag thuis in de Bed and breakfast (de gasten en wij hebben het eigenlijk altijd over de finca) kun je ’s middags een tosti of een portie Spaanse kroketjes bestellen. Maar ook een heerlijke en gezonde verrassingssalade. Favoriet van meerdere gasten. Blijf lekker liggen of zitten, wij komen het bij je brengen. Na een dagtrip is een kan zelfgemaakte sangria en de borrelplank met verschillende hapjes een fijn moment van de dag! Wij maken het met alle plezier!

Lekker mee-eten bij Finca Alegria de Vida

Mee-eten

Schuif maar aan, drie keer per week kunnen gasten mee-eten. Bert maakt met aandacht heerlijke maaltijden en dat wordt gewaardeerd door de gasten. Een hoofdgerecht met een voorgerecht of toetje. En soms een eenvoudigere maaltijd. Kinderen tot 12 jaar mogen mee-eten voor de helft van de prijs. Tijdens de zwoele avonden samen eten aan de lange tafel onder de valse peperboom is echt gezellig. Dat zijn avonden met mooie gesprekken, lachen en proosten op het leven!

Bar en buitenkeuken

In de koelkast staan verschillende (fris)drankjes voor de gasten. Natuurlijk ook tinto de verano, een verfrissend Spaans drankje. Op de bar staan nootjes en chips. Alles wat je drinkt en eet schrijf je op in een mapje die de kleur heeft van jouw gastenverblijf. Aan het eind van de vakantie reken je alles af. Op de dagen dat Bert niet kookt mogen gasten gebruik maken van onze buitenkeuken met fornuis en grillplaat. Een extra service van ons voor gasten die graag zelf kokkerellen. Alle benodigde spulletjes zijn aanwezig

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!