Glampingtenten in Andalusië

Glamping is wakker worden onder de buitendouche

Op het land tussen de fruitbomen, vetplanten en olijfbomen, staan de drie glampingtenten. In alle vrijheid kun je hier genieten van het mooie uitzicht op de vallei, de bergen en in de verte het dorp Pizarra. Ook de glampingtenten, allemaal belltenten, hebben de naam van een kleur. De grootste belltent Verde is rustig en ruimtelijk ingericht met groene details. De middelgrote belltent Amarillo is zonnig en warm met gele decoraties. De kleinere belltent Blanco heeft een pure en natuurlijke uitstraling met witte accenten.

Elke glampingtent is voorzien van:
♥ Fijne opgemaakte bedden
♥ Handdoeken
♥ Een kast voor kleding
♥ Een zithoek(je)
♥ Elektriciteit
♥ Waterkoker met koffie en thee
♥ Privéterras met tafel en stoelen
♥ Luierstoelen onder een parasol

Voor de drie glampingtenten samen is er:
♥ Een buitendouche met warm en koud water
♥ Een wastafel buiten
♥ Een separaat toilet
♥ Een binnen badkamer met toilet, wastafel en douche
♥ Verzorgingsspulletjes
♥ Haardroger

De prijzen van de glampingtenten zijn voor twee personen.
Voor elke persoon extra vragen wij € 40,- per nacht. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is dat € 35,- per nacht.
Dit is natuurlijk inclusief ontbijt.

Amarillo

In de middelgrote belltent Amarillo staat een tweepersoonsbed. Ook is er een eenpersoonsbed aanwezig in een aparte binnentent. Handig met kinderen en makkelijk voor de bagage. Hier kun je logeren met z’n tweetjes maar ook ruim genoeg voor drie of vier personen. Op de schommelstoelen is het genieten van de rust en het uitzicht.

Voor 2-3 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 82,50

Verde

De grootste belltent Verde heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, gescheiden door een kamerscherm. Deze glampingtent is zo ruim dat er zelfs een zithoek aanwezig  is. Geschikt voor gezinnen maar ook voor stellen en vriend(inn)engroepjes. Met een terras om heerlijk te dromen en te genieten van de stilte.

Voor 2-4 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 85,-

“De zon die over de bergen door het tentgaas het hoofdkussen aantikt. Een lauwe buitendouche in de ochtendstilte. Langzaam opstarten met koffie op de veranda. De liefdevolle aandacht van alle details die wij ontdekten in de tent. En wat een ruimte in de tent. Een werelds plekje en we hebben zo genoten van alles” -Teun, Karin, Cato en Pleun-

Blanco

Belltent Blanco heeft standaard een tweepersoonsbed maar deze kunnen ook opgemaakt worden als twee eenpersoonsbedden. In deze glampingtent is het romantisch logeren met z’n tweetjes en ook in je eentje is het knus. Er is een privéterras tussen de sinaasappelbomen en vergeet niet lekker te luieren in de aanwezige hangmat!

Voor 1-2 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 80,-

Kom je graag logeren? Of heb je nog vragen?
Mail, app of bel ons gerust.

Contact opnemen

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!