Gastenkamers

Gezellig en knus overnachten

De kamers Rojo, Naranja en Azul zijn gezellig ingericht en hebben de naam van een kleur. Door de rode, blauwe en oranje decoraties hebben de kamers een eigen sfeer. In elke kamer staat een comfortabel tweepersoonsbed, overigens ook te gebruiken als twee eenpersoonsbedden. Voor uw kleding is er een garderobekast. De eigen badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Badjassen, verzorgingsproducten en een haardroger zijn aanwezig.

De airconditioning heeft koude en warme lucht zodat het in elk seizoen aangenaam vertoeven is. Voor de liefhebber is er gelegenheid om koffie of thee te zetten op de kamer. Voor de ingrediënten wordt gezorgd. Alle kamers hebben een zitje binnen maar ook een privéterras buiten met stoelen en een tafel. Het prachtige uitzicht op de Guadalhorce vallei en het dorp Pizarra is een cadeautje.

De prijzen van de gastenverblijven zijn voor twee personen. Voor elke extra volwassene of jongere, vanaf 16 jaar, vragen wij € 30,- per persoon per nacht. Voor kinderen van 8 tot 16 jaar € 25,- per nacht. De prijs is natuurlijk inclusief ontbijt.

Rojo

Als je met z’n tweetjes bent heeft gastenkamer Rojo naast het slaapgedeelte een ruime en gezellige zithoek. En voor kleine gezinnen kan de kamer omgetoverd worden tot een familiekamer. Onder de overkapping van het terras is het heerlijk zitten en vergeet niet de vijgen te proeven als die rijp zijn!

Voor 2-3 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 85,-

Naranja

Een lichte en vrolijke tweepersoonskamer waar je ’s avonds op het terras kunt genieten van de sterren. Gastenkamer Naranja heeft dan ook wel een heel groot terras!

Voor 2 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 85,-

Azul

Bij gastenkamer Azul valt het grote privéterras als eerste op. Onder de overkapping staan stoelen en een tafel in de schaduw. In de luierstoelen kun je met z’n tweetjes genieten van de zon, de kleurige bougainville en de mooie vergezichten.

Voor 2 personen
Prijzen per nacht voor 2 personen,
inclusief ontbijt: € 85,-

Contact opnemen

Meer info

Leuk als je contact opneemt. Dat kan per telefoon, app en natuurlijk ook via de mail. We horen graag van je en zijn er vragen, stel ze gerust.

Mobiel: 0034673221773
of 0034673437488

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!