Verwennerij en ontspanning in onze bed and breakfast bij Malaga

Retreat in Andalusië

Een aantal keren per jaar organiseren we op de finca de MIJN-week voor vrouwen, een heerlijk retreat in Andalusië. Wil je met familie, vrienden of vriendinnen iets vieren in onze bed and breakfast bij Malaga? Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen een geweldig arrangement samenstellen dat past bij jouw wensen.

Retreat in Andalusië

Een aantal keren per jaar organiseren we de MIJN-week voor vrouwen. Een geweldig retreat in Andalusië voor vrouwen die mooie momenten willen verzamelen. Dit is nou echt een cadeau voor jezelf! Gun jezelf een week waarin alle aandacht voor jou is, waarin je jezelf kan zijn, niets moet en alles mag. Daarom kiezen we ook bewust voor kleine groepen en garanderen we een veilige en rustige omgeving in onze bed and breakfast bij Malaga.
Geniet vooral!
Met een afwisselend programma waar inspiratie, bewustwording, ontspanning, verwondering en beleven centraal staan. En vooral ook vrolijk, licht en gezellig. Ja, we lachen ook en hebben mooie gesprekken met elkaar en levenservaringen worden gedeeld. Ook is er voldoende ruimte om te luieren in de hangmat, lezen in de loungehoek, genieten van de zon en gewoon niks doen.
We verwennen je graag met lekker en puur eten, kleine attenties, Spaanse lekkernijen, een hartelijk welkom en een thuisvoelen op een mooie plek.

Wat Kim zei over het Retreat in Andalusië
“Het was gewoon weer thuiskomen na 2 jaar. Alleen een weekje weg is zo fijn en ik had dit precies nodig. Vertragen, de beslommeringen van thuis loslaten en tijd nemen voor mijzelf. Dat emoties er gewoon mogen zijn omdat ik me veilig en op mijn gemak voelde. Het lekkere eten en de rust van Bert, de gulle lach en hartelijkheid van Margreet, het klopt allemaal. Ik mocht logeren in de sfeervolle glampingtent, het buitenleven midden in de natuur deed me zo goed. Actief met het wandelen, ontspanning op het strand, creatief bezig zijn, inzichten door de healing, bewustwording door de familieopstelling, in alle rust schrijven. Een mooi en afwisselend programma. De meditaties in de ochtend ga ik echt missen. Deze onderhoudsbeurt houden we er in! Dank jullie wel voor alle zorg, liefde, aandacht, humor, cadeautjes, wijze woorden en gezelligheid. Jullie plekje is echt bijzonder. Met een bak positieve energie en ontspannen gevoel vertrek ik weer naar huis.”

Enthousiast geworden? Dan kun je in de flyer het programma en andere info ontdekken.

Flyer retreat in Andalusië

Wil je het leven vieren in Andalusië?

Wat dacht je er van om op en rondom onze bed and breakfast bij Malaga jouw verjaardag in de zon te vieren? Of met vriendinnen of vrienden jullie vriendschap te vieren op een rustig, gezellig en paradijselijk plekje? Met de familie het leven vieren kan natuurlijk ook. Als de groep wat groter is het ook mogelijk om alle gastenkamers en glampingtenten te reserveren. Dan hebben jullie de hele bed and breakfast voor jullie zelf.
Wij regelen, jullie genieten!
We kunnen een arrangement samenstellen met lekker eten, drinken en leuke activiteiten. Spaans eten zoals paëlla, een heerlijke sangria, een borrelplank met Spaanse hapjes, het kan allemaal. Wat dacht je van het wandelen van de Caminito del Rey? Echt een geweldige ervaring! Een ontspannen massage, een workshop tapas maken, fietsen in Malaga, wij hebben genoeg ideeën. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat jouw wensen weten. Wij ontzorgen je graag en garanderen mooie momenten in het zonnige Andalusië.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!