Voorpret tips!

Ga op pad en beleef avonturen in Andalusië rondom Malaga

Leuke doe-dingen en bijna allemaal in de buurt van de Bed and Breakfast.

♥ Wandelen in het magische natuurgebied El Torcal bij Antequera, met de oudste kalkzandsteengebergten van Europa.

♥ Zwemmen in de meren van Ardales, een kano of waterfiets huren kan ook. En genieten van het prachtige uitzicht bij restaurant El Mirador.

♥ Een avontuurlijke jeepsafari in de binnenlanden van de provincie Malaga, echt een unieke ervaring.

♥ Lunchen tussen de Spanjaarden bij El Hornillero in Almayate Bajo of bij Safo beach op het Traviata Playa in Guadalmar. De zee in en lekker ontspannen onder een rieten parasolletje.

♥ Slenteren door de straatjes van de stad Ronda die letterlijk in tweeën is gedeeld door de kloof Tajo. En de rit via de A 354 is al een ervaring op zich.

♥ Het wandelen van de bekende Caminito del Rey en daarna genieten van een drankje in het typische Spaanse bergdorp Teba.

♥ De markt van Pizarra bezoeken en tapas eten bij restaurant Los Pacheco. Oh ja en een ijsje eten bij Heladeria La Exquisita.

♥ In de Sierra de las Nieves een kijkje nemen in de bergdorpen Casarabonela, Monda of Ojen. Ook prachtig wandelen daar. Bij het Castillo de Monda is het heerlijk koffiedrinken.

♥ De dorpen Frigiliana, Competa en Nerja, misschien een beetje toeristisch maar wel gezellig.

♥ Onze sfeervolle stad Malaga. Er is zoveel te doen en te bekijken. Een fiets huren en dan over de boulevards langs zee rijden. Vergeet onderweg geen sardientjes te eten in een chiringuito.

♥Trip naar het niks-moet-alles-mag dorp Tarifa aan de Atlantische kust en een boottocht maken met Turmares om dolfijnen te spotten

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!