Zwemmen en relaxen in de bed and breakfast

Vandaag heb ik een relaxdag op de finca in Andalusië!

Na en dagje stad, wandelen of een ander tripje is het heerlijk om even een plons te maken in het zwembad en nog lekker te genieten van de avondzon op het terras. En soms vinden gasten het ook heerlijk om een dagje op de finca rond te hangen. Boekje en drankje erbij. Het is immers vakantie!

Ontspanplekjes

In de tuin, op het land en rondom het zwembad zijn verschillende loungehoeken, hangmatten, banken  en stoelen. Gasten kunnen hier lekker dromen en luieren. Of gezellig met z’n allen kletsen met een drankje en een hapje. En het uitzicht is overal prachtig, de mooie natuur met de fruitbomen, de vetplanten, de bergen bij Pizarra en de vallei.

Heerlijk zwembad met loungehoek

Zwembad

Een heerlijk zwembad om baantjes te trekken in de ochtend of lekker te dobberen op een luchtbed. Spelen met een bal of waar je maar zin in hebt. Rondom het zwembad staan zonnebedden met rieten parasolletjes. Op het terras bij het zwembad is ook wifi aanwezig.

Boeken en spelletjes

“Zullen we eens gezellig een spelletje doen of beginnen aan die puzzel?” In de bed and breakfast  is een huiskamer waar verschillende spelletjes staan. Ook staan er kasten vol met boeken en her en der liggen tijdschriften. Reisgidsen en folders over Andalusië zijn ook aanwezig. En voor wie het leuk vindt staat er een knutseldoos met allerlei spulletjes.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons volgt!