Zwemmen en relaxen

Vandaag is het mijn lievelingsdag!

Na en dagje stad, wandelen of een ander tripje is het heerlijk om even een plons te maken in het zwembad en nog lekker te genieten van de avondzon op het terras. En soms vinden gasten het ook heerlijk om een dagje op de finca rond te hangen. Het is immers vakantie!

Ontspanplekjes

In de tuin, op het land en rondom het zwembad zijn verschillende loungehoeken, hangmatten, banken waar je lekker weg kan dromen en luieren. Of gezellig met z’n allen de dag doornemen met een drankje.

Wifi en tv

In de gastenkamers en op een groot deel van het terrein is er wifi beschikbaar. Dus ook rondom het het zwembad. Wie toch graag een programma wil zien, in de finca is een televisie voor onze gasten.

Boeken en spelletjes

Zullen we eens gezellig “ouderwets” een spelletje doen of beginnen aan die puzzel? In de finca is een kamer waar verschillende spelletjes staan. Ook staan er kasten vol met boeken en her en der liggen allemaal tijdschriften. Reisgidsen en folders over Andalusie zijn ook aanwezig. En voor wie het leuk vindt staat er een knutseldoos met allerlei spulletjes.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!