Goede doel

Alle kleine beetjes helpen

Andalucia Rescue Center for Horses (Arch) is een opvang voor paarden, ezels en muilezels in Alhaurin el Grande, een dorp bij ons in de buurt. De dieren komen hier zwaar verwaarloosd en mishandeld binnen en worden met hart en ziel beschermd en verzorgd door een grote groep internationale vrijwilligers. Daar waar mogelijk krijgen de dieren elders een vast thuis. Arch kan bestaan door de donaties van mensen die betrokken zijn bij de dieren. Het geld wordt besteed aan voeding, nieuwe hekken of stallen, medicijnen en operaties.

Het leek ons een goed idee om hen in het klein te ondersteunen.

Margreet maakt jam van de vruchten die in onze tuin groeien zoals sinaasappels, citroenen, granaatappel en vijgen. Bert maakt zelf zongedroogde tomaten met allemaal lekkere kruiden uit onze moestuin.

Gasten kunnen er van smullen tijdens het ontbijt of de avondmaaltijd.

Maar de potjes jam en zongedroogde tomaten kunnen ook gekocht worden door de gasten. Leuk voor de buurvrouw die voor de poes zorgt of vrienden die de planten verzorgen tijdens de vakantie. Of gewoon lekker voor jezelf…om ook thuis nog een beetje in vakantiestemming te blijven.

De opbrengst van de potjes jam en de tomaten doneren we dan aan Arch. Zo kunnen we met elkaar een beetje van betekenis zijn voor deze dieren.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!