Happen en dranken

Gastvrijheid gaat niet over grote dingen maar kleine dingen op het juiste moment

Hoe fijn is het als je tijdens de vakantie een eenvoudige lunch kan bestellen, drankjes kan pakken uit de koelkast, zelf een eenvoudige maaltijd kan bereiden en een paar keer per week mag aanschuiven voor het eten. En bestel ook eens een kan lekkere Sangria, voetjes in het zwembad en genieten maar.

Lunchtijd

Tijdens een relaxdag op de finca kun je een tosti of een portie Spaanse kroketjes bestellen. Of een heerlijke verrassingssalade. Die maken we graag voor je. Blijf lekker liggen of zitten, wij komen het bij je brengen.

Mee-eten

Schuif maar aan…een paar keer per week kookt Bert voor de gasten. En meestal eten wij zelf ook mee. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we aangepaste prijzen. Tijdens de zwoele avonden samen eten aan de lange tafel onder de valse peperboom. Dat zijn altijd gezellige avonden op de finca.

Buitenkeuken

Op de dagen dat Bert niet kookt mogen gasten gebruik maken van onze buitenkeuken om een maaltijd te maken. Ook mag de BBQ gebruikt worden. Een extra service van ons voor mensen die het leuk vinden om zelf wat te kokkerellen.

Bar

In de buitenkeuken staat een koelkast waar drankjes in staan voor de gasten. Water, verschillende frisdranken, biertjes en wijn. Ook kun je bij ons een lekkere kan sangria bestellen. Op de bar staan nootjes en andere knabbels. Je schrijft alles in een mapje, die de kleur van jouw kamer of tent heeft en aan het eind van de vakantie reken je alles af.

Puur natuur

Voor het ontbijt en de maaltijden gebruiken we onze eigen vruchten en kruiden. Maar ook lokale producten van het seizoen. Bert heeft er lol in om zo puur en zo lekker mogelijk te koken.

Email: info@fincaalegria.nl  | Margreet: 034 673 221 773  | Bert: 0034 673 437 488

Leuk als je ons wilt volgen!